SERVICES

VALMI_group_sticker2020_IL

Belysning

Den rigtige belysning er vigtigere end du går og tror. Både i det private hjem og i erhvevet. Alle steder har sit helt eget belysningsbehov, her er det rart at have en fagmand med ind over. Vi gør en stort ære i at vejleder & rådgiver jer helt rigitgt så jeres belysningsbehov bliver mødt. Ring i dag, så kigger vi forbi!

Vi glæder os til at møde jer.

Nybyg & Tilbygning

Vi har mange års erfaringer med nybyggeri & tilbygninger. Dertil er det vores fornemmeste opgave at rådgive jer, så vi kommer i mål med netop lige jeres projekt. "Intent projekt er for småt, intent projekt er for stort"

Vi glæder os til at møde jer.

Renovering

Står du med et renoveringsprojekt? Vi står klar til at rådgive og vejlede og kommer gerne med løsningen på dit næste projekt. Vi sørger altid for at finde den bedste løsning, så du som kunde får dine ønsker opfyldt.

Vi glæder os til at møde jer.

Enerioptimering

Vi går meget op i energioptimering, faktisk så meget at vi opfordre andre til at gøre det. med de rigtige energioptimeringer kan du spare tusindevis af kroner på dit energi forbrug. Vi har mange års erfaring med energioptimering af husstande. Hvis du er i tvivl om hvordan og hvorvidt din husstand kan energioptimeres, står vi altid klar til at råd og vejledning

Vi glæder os til at møde jer.

Hos os kan du nemt og hurtigt booke tid til dit tilbud på vores onlinebooking. Vi vil gerne give vores kunder den største fleksibilitet, derfor tilbyder vi at du kan tid til at booke os via vores bookingsystem til at vi kommer forbi og giver et uforpligtet tilbud.

Eller

Udfyld kontakt formularen herunder, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

CM-Installation ApS
En del af valmi group
CVR: 42006424